Blog Equiproov

Sponsorruiter Olivier Herman 🔝

Olivier Herman is een jonge, beloftevolle ruiter met zowel nationale, als internationale ervaring. Samen met zijn paard Phin Star vormt hij een mooie combinatie en gaan ze steeds verder hogerop. Sinds midden 2022 heeft Olivier zijn nieuw jong paard mogen verwelkomen, Ovian van de Duinbosschen.

Lees meer »

D'hooghe Voeders

In de maanden april en mei 2020 hebben wij het voeder van D'hooghe Voeders uitgeprobeerd. Je kent D'hooghe Voeders misschien wel van op Jumping Mechelen, want daar staan ze elk jaar opnieuw met hun eigen stand. Wij gingen aan de slag en verwenden onze paarden met hun producten. Wij hebben de combinatie gemaakt met de Rode lijn (gerstemengeling zonder haver), Hippoluz Zero (luzerne) en de lijnzaadolie. En met een positief resultaat! Bekijk het filmpje en probeer het zeker ook eens uit. Oh ja, ze hebben niet enkel voeding maar ook voedingssupplementen (zoals lijnzaadolie en de snoepjes) en verzorgingsproducten, denk maar aan shampoo en conditioner voor de manen en staart. ☟

Lees meer »

Equiproov is geboren

Equiproov is het kleine broertje van Equimoov. Je zal waarschijnlijk denken, 'zeg, kunnen die nu geen Engels?' Jawel! Maar wij willen net dat tikkeltje anders zijn. Net zoals de kleur van de camionette, die is ook felblauw én anders. Equiproov is ontstaan in de tijden van Covid-19. Dit virus doet ons vooral stilstaan bij het leven en de aanpak ervan. En laat dat nu net hetgene zijn dat ons inspiratie heeft gegeven voor 'Equiproov'.

Lees meer »

De Paardencamionette

De camionette is volledig nieuw aangekocht in 2019. Hét voordeel? Geen km's en geen schade. Wij zijn meer dan blij om jou de camionette te laten zien. De camionette is uitgerust in een hengstenuitvoering, zo kunnen de paarden weinig contact met elkaar hebben en met gevolg minder conflicten veroorzaken. We sommen alvast wat kernwoorden op:

Lees meer »

Foto's camionette