Equiproov is geboren

Gepubliceerd op 2 februari 2021 om 00:05

Equiproov is het kleine broertje van Equimoov. Je zal waarschijnlijk denken, 'zeg, kunnen die nu geen Engels?' Jawel! Maar wij willen net dat tikkeltje anders zijn. Net zoals de kleur van de camionette, die is ook felblauw én anders. Equiproov is ontstaan in de tijden van Covid-19. Dit virus doet ons vooral stilstaan bij het leven en de aanpak ervan. En laat dat nu net hetgene zijn dat ons inspiratie heeft gegeven voor 'Equiproov'.

 

Met Equiproov willen wij zowel Equimoov, als anderen in het licht stellen. Ik denk aan een ruitershop, een bepaalde expo of andere paardgerelateerde zaken. Wij willen je graag tonen en ('Equiproov' » a proof = een bewijs) bewijzen hoe iets in elkaar zit, of je gewoon informeren over iets! Heb je zelf iets (bepaalde producten, reclame, ...) waarmee je graag in de belangstelling wilt staan? Stuur een mailtje naar info@equimoov.be, en wie weet promoten wij jou of je product binnenkort wel. Wij staan altijd klaar voor samenwerkingen!

Voor wie Equimoov nog niet kent, wij bestaan sinds augustus 2019 en wij verhuren een paardencamionette in Oosterzele. Onze keywords zijn voornamelijk snel, flexibel en luxe vervoer. Wij transporteren zelf geen paarden, wij verhuren enkel en alleen de camionette zodat je zelf bv. je paard van weide kunt verplaatsen, naar zee kan gaan of op wedstrijd kan. Het handige is dat het mogelijk is met je rijbewijs B en de paarden voelen zich helemaal top en veilig met de hengstenuitvoering.