Kostenbesparend

Stel je voor: je hebt je eigen transport. Hoe vaak staat het stil? Hoe vaak ga je op 'verplaatsing'? Je moet verkeerstaksen betalen, in sommige gevallen een apart rijbewijs behalen, je moet ermee kunnen rijden, jaarlijks naar de keuring, en je zal ook wel eens herstellingen moeten uitvoeren. Het kost je allemaal een hoop geld. Bij Equimoov heb je al deze kosten niet. Huur je graag op regelmatige tijdstippen? Dan kan je rekenen op Equimoov. Equimoov is de verhuurder bij uitstek om eens samen te bekijken wat de mogelijke opties zijn om op regelmatige basis te huren.

Easy Peasy

Reserveren is gemakkelijk. Je stuurt een mailtje naar info@equimoov.be, je belt/smst of je stuurt een WhatsApp naar 0473/19.31.04 (Jasna De Cock) of je vult het formuliertje hier in. Laat gerust weten welke dag en hoe lang je graag zou reserveren en dan regelen we het voorschot wel.

 

Wanneer je wilt, hoelang je wilt

Flexibel zijn, dat is ook een van onze hoofdwaarden. Wij proberen ons flexibel op te stellen zodat je geen minuut langer moet huren dan dat de bedoeling is. Je betaalt enkel en alleen voor het moment dat je huurt. Ben je sneller klaar dan verwacht? Laat ons iets weten en wij staan terug klaar voor jou.

Safety First

De camionette is uitgerust in een hengstenuitvoering. Dit wil zeggen dat je paard volledig geïsoleerd staat, ook van de zadelkamer. Dit om geen enkel risico te nemen in het contact met het -eventuele- paard naast zich. Uiteraard is het mogelijk om het tussenschot weg te schuiven voor bijvoorbeeld een merrie en haar veulen te vervoeren.

 

24/7 bereikbaar

Last but not least: wij zijn àltijd bereikbaar. Moet je paard met spoed naar de kliniek en is dit 's nachts? Geen probleem! Bel, sms, of WhatsApp naar: 0473/19.31.04 om het snelst geholpen te worden.